en    nl
Bakaliarosgebakken kabeljauwfilet met bladspinazie, knoflook, aardappelpuree met basilicum en boter-limoensaus Lavrakigegrilde zeebaarsfilet Feta Me Filoin filodeeg gebakken feta met honing en kaneel Halloumigebakken kaas uit Cyprus bereid van koeien-, geiten- en schapenmelk met gebakken tomaten Saganaki Garidesgebakken scampi's met feta saus Dolmadakiagevulde druivenbladeren met rijst, gehakt, geserveerd met dille/boter-limoensaus Gemiste Piperjesgevulde zoete rode vleespaprika met fetakaas Tono Salatatonijnsalade met honing-mosterddressing Pastitsadaeen geurig gerecht van het eiland Corfou. Lamsschenkel, gepelde tomaten en Griekse kruiden gestoofd in een marinade van mavrodaphewijn en laurierblad, geserveerd met Griekse pasta (kritharaki) en schapenkaas Taramaseen Griekse specialiteit van luchtig geklopte viskuit en aardappelen TzatzikiGriekse yoghurt met komkommer, kruiden en verse knoflook Choriatiki-Salatade bekende Griekse boerensalade
Bakaliaros1 Lavraki2 Feta Me Filo3 Halloumi4 Saganaki Garides5 Dolmadakia6 Gemiste Piperjes7 Tono Salata8 Pastitsada9 Taramas10 Tzatziki11 Choriatiki-Salata12

Onze Menukaart

naar boven