en    nl
Bakaliarosgebakken kabeljauwfilet met bladspinazie, knoflook, aardappelpuree met basilicum en boter-limoensaus Lavrakigegrilde zeebaarsfilet Feta Me Filoin filodeeg gebakken feta met honing en kaneel Halloumigebakken kaas uit Cyprus bereid van koeien-, geiten- en schapenmelk met gebakken tomaten Saganaki Garidesgebakken scampi's met feta saus Dolmadakiagevulde druivenbladeren met rijst, gehakt, geserveerd met dille/boter-limoensaus Gemiste Piperjesgevulde zoete rode vleespaprika met fetakaas Tono Salatatonijnsalade met honing-mosterddressing Pastitsadaeen geurig gerecht van het eiland Corfou. Lamsschenkel, gepelde tomaten en Griekse kruiden gestoofd in een marinade van mavrodaphewijn en laurierblad, geserveerd met Griekse pasta (kritharaki) en schapenkaas Taramaseen Griekse specialiteit van luchtig geklopte viskuit en aardappelen TzatzikiGriekse yoghurt met komkommer, kruiden en verse knoflook Choriatiki-Salatade bekende Griekse boerensalade
Bakaliaros1 Lavraki2 Feta Me Filo3 Halloumi4 Saganaki Garides5 Dolmadakia6 Gemiste Piperjes7 Tono Salata8 Pastitsada9 Taramas10 Tzatziki11 Choriatiki-Salata12

DRIE GANGEN KEUZEMENU

Ons drie gangen keuze menu serveren wij op maandag t/m donderdag
voor €  21,95 en op vrijdag t/m zondag voor €  24,50

Koude voorgerechten - Orektika Kria

3.001 TZATZIKI Griekse yoghurt met komkommer, kruiden en knoflook
3.004 GTIPITI opgeklopte feta tot moussesalade (beetje pikant)
3.007 DAKOS Kretenzer bruschetta met tomaat, knoflook, basilicum, olijven en feta
   

Warme voorgerechten - Orektika Zesta

3.029 HALLOUMI gebakken kaas uit Cyprus bereid van koeien-, geiten- en schapenmelk met gebakken tomaten
3.031 PASTITSAKI lasagna gevuld met wilde spinazie en feta met bechamelsaus in de oven bereid
3.037 KOLOKITHAKIA met bloem gepaneerde, gebakken courgettes en geraspte oude kaas
   

Soepen - Soupes

3.047 KREATOSOUPA kruidige kalfsbouillon, met verse groente en stukjes kalfsvlees
3.048 FASSOLADA de typische Griekse witte bonensoep
menu-divider

Vegetarische gerechten - Chortofagita

3.066 KRITHAROTTO Griekse pasta (kritharaki) met kastanjechampignons en truffelroomsaus
3.069 PASTITIO lasagna gevuld met wilde spinazie en feta, met bechamelsaus in de oven bereid
   

Visgerechten - Psaria

3.074 KALAMARIA gebakken inktvisringen
  Dit gerecht wordt geserveerd met frites, salade en knoflooksaus
   

Traditionele Griekse gerechten- Paradosiaka Fagita

3.082 MOUSAKA ovengerecht bestaande uit gekruid gehakt, aubergines, courgettes, aardappelen, kaas, overgoten met bechamelsaus en geserveerd met tzatziki en salade.
  Dit gerecht wordt geserveerd met frites en salade

Vlees van de grill - Kreata scharas

3.099 GIROS kleine stukjes geroosterd varkensvlees en tzatziki
3.102. KOTOPOULO kipfilet aan de spies
3.109 SOUZOUKI gekruide gehaktburgers, giros en tzatziki
3.110 SOUVLAKI MICRO twee varkenshaasspiesjes, giros en tzatziki
  Deze gerechten worden geserveerd met frites, salade en knoflooksaus
   
menu-divider

Nagerechten - Epidorpia

3.191 DAME BLANCHE traditionele coupe vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
3.192 BAKLAVAS zoet gebak van bladerdeeg gevuld met noten en honingsaus
3.194 GIAOERTI TIS STANIS Griekse roomyoghurt, honing en noten.
3.197 KARIDOPASTA walnoottaartje
   
  KOFFIE, CAPPACCINO OF THEE
   

U stelt zelf een 3-gangenmenu samen uit de voor-, hoofd- en nagerechten in het bovenstaande menu. Wijzigingen door een ander voor-, hoofd-, of nagerecht zijn in dit keuzemenu niet mogelijk.

naar boven